dimarts, 7 d’octubre del 2014

Sitges 2014: Mamula (aka. Nymph) (2014)

Mamula (aka. Nymph) (aka. Killer Mermaid) (2014)

Sinopsi

Dos joves nord-americanes es troben de vacances per la Mediterrània. Avorrides del sol i de la platja, decideixen buscar emocions més fortes i s’aventuren a una illa deshabitada que va ser un escenari de l’horror durant el feixisme. Tanmateix, el lloc no està tan desert com sembla, ja que allotja una criatura que no sembla d’aquest món.

Crítica

Aquesta serie Z amb pretensions no s'aclara ni de quin títol té. Segons el festival es diu Nymph, però l'equip es refereix a ella com Killer Mermaid i a IMDB apareix com a Mamula. I no és la única cosa que no té clara aquest desastre de pel·lícula.


El director Milan Konjevic ja ens havia torturat el 2009 amb Zone of the Dead, un subproducte infame que només va formar part del Festival per tractar-se d'una coproducció serbo-catalana. No escarmentat per aquell horror, Konjevic repeteix amb el mateix equip de guionistes (suposem que tots amics seus) per fer una pel·lícula que hauria d'haver durat vint minuts per comptes de noranta.

De nou, actors que no s'han ni molestat en aprendre's els llarguíssims i intranscendents diàlegs escrits amb un nivell d'anglès de Muzzy. Un desastre tot plegat.

El millor: les localitzacions de la pel·lícula

El pitjor: qualsevol altre cosa